top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMadame Milena

Wat is magie?


Magie bestaat niet. Of toch wel?

Bij magie denk je wellicht aan sprookjes, heksen of tovenaars maar het is misschien wel heel anders dan je denkt. Sterker nog, je bent zelf vaak bezig met magie zonder dat je je er altijd bewust van bent! 


Een definitie van magie is 'je kennis gebruiken om patronen en energieën in beweging te zetten die bepaalde veranderingen in de dagelijkse werkelijkheid zullen gaan veroorzaken'. Een andere moderne term voor magie is ook wel 'manifesteren'.


Wist jij dat de woorden die jij uitspreekt eigenlijk al magisch zijn? Door iets uit te spreken zet je al dingen in beweging waar verandering door kan plaatsvinden. Bijvoorbeeld, je geeft aan gekwetst te zijn en dit zorgt ervoor dat je getroost wordt en je je gehoord voelt. Als je het niet had gezegd zou je misschien boos blijven op diegene die jou gekwetst heeft. Dat laatste is wat minder magisch, nietwaar? Wat we graag willen is ons gehoord voelen, liefde, plezier, succes, geluk etc. Dat is nou magie! 


Er is nog veel meer over magie wat ik jou kan vertellen en graag deel ik mijn kennis met jou. Als je wilt, kan je je aanmelden voor mijn magische nieuwsbrief. Dan ontvang jij elke maand magie in je mailbox.
7 weergaven0 opmerkingen

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page