top of page
Fortune Telling Cards

Over mij

Een unieke medium die voor u klaarstaat

Na het behalen van mijn Master diploma in de Psychologie heb ik een aantal jaren gewerkt met complexe problematiek zoals traumaverwerking, persoonlijkheidsstoornissen en suicidaliteit. Ook heb ik met lichtere problematiek gewerkt in mijn eigen praktijk. Omdat ik wetenschappelijk heb leren denken en handelde volgens de richtlijnen van de beroepsvereniging heb ik daar nooit spiritualiteit bij betrokken. Door mijn eigen persoonlijke ervaringen heb ik besloten om echter wel met mijn intuïtie te gaan werken.

Daarom heb ik een nieuw begin gemaakt waarin ik wel de mogelijkheid heb om mijn mensenkennis en intuïtie/heldervoelendheid met elkaar te combineren. 

Ook binnen het mediumschap hecht ik veel waarde aan professionaliteit. Ik werk daarom graag volgens ethische richtlijnen. Voor mijn groei en ontwikkeling volg ik regelmatig cursussen en workshops op het gebied van spiritualiteit. Dat doe ik onder andere bij 'De spiritisten internationale Unie (SNUi) '.

Zou jij gebruik willen maken van mijn aanbod om jou verder op weg te helpen? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

Over mij: Over

Mijn achtergrond

Een unieke combinatie

Altijd ben ik al een heel spiritueel persoon geweest. Ik heb dit echter lange tijd weggestopt omdat ik wilde voldoen aan de normen van de maatschappij. 

Toen ik mij weer ben gaan verdiepen in spiritualiteit kwam ik weer in contact met mijn intuïtie. Vanaf dat moment maakte ik een grote ontwikkeling door in mijn heldervoelendheid en helderziendheid. Hierdoor ben ik onder andere in staat om te communiceren met jouw overleden dierbaren. Mijn overgrootmoeder was ook heldervoelend. Zij was heel erg goed in healing.

Ik geloof niet in toeval. De kaarten die ik leg, zijn er om een reden. Ik geloof in de wet van aantrekkingskracht en dat de kaarten een spiegel zijn van jouw energie op dat moment. Ik kan jou leren de energie zodanig te gebruiken dat JIJ datgene kan manifesteren wat jij graag wilt. Ik breng graag meer magie in jouw leven. 

Ik heb een afgeronde masteropleiding in de psychologie waardoor ik een heleboel kennis in huis heb om anderen te helpen. Mijn behoefte om iets moois te kunnen betekenen voor anderen is er altijd al geweest. Mijn psychologische kennis, intuïtie, levenservaring en veelzijdige werkervaring zorgen ervoor dat ik jou op een unieke manier verder kan helpen.

Astrology-Crystals
Over mij: Over mij
bottom of page