top of page

Aangeboden diensten (nu tijdelijk niet/beperkt beschikbaar. Meld je aan voor mijn magische nieuwsbrief om op de hoogte te blijven)

Een magische ervaring waarop je kan vertrouwen

Ik vind het heerlijk om wat meer magie naar mijn cliënten te brengen en te helpen hun volle potentieel te bereiken. Mijn cliënten ervaren veel steun, bevestiging of inzicht aan de boodschappen die ik ontvang van de spirituele wereld en aan hen doorgeef. Deze boodschappen kunnen hulp bieden bij bijvoorbeeld een helingsproces. Bekijk hieronder alle services en kom in contact met de magie die ik aanbied!

IMG_20200402_171500_edited.jpg

Tarot legging

Dit is één van de populairste services die ik aanbied. Ik werk met verschillende soorten tarotkaarten, soms in combinatie met de Lenormand of orakelkaarten. Nieuwsgierig naar meer? Neem contact op en ontdek hoe ik ook jou kan helpen.

Astrology-Crystals

Contact met overleden dierbaren

Hier krijg jij de kans om in contact te komen met overleden dierbaren. Ik geef tijdens een mediamiek consult de boodschappen door van de spirituele wereld die ik doorkrijg via o.a. heldervoelende en helderziende waarnemingen. Neem contact met mij op en ontdek wat ik voor jou kan betekenen.

Image by Sarah Brown

Healing

Tijdens een healing sessie maak ik contact met de spirituele wereld om een healing te geven. Healing op afstand is mogelijk. Neem contact met mij op om een afspraak te maken voor jouw healing.

Formulier Clipboard

Gesprekstherapie

Tijdens deze sessies onderzoeken we jouw diepste gevoelens en help ik je bestaande problemen in je leven op te lossen. Het is mogelijk om je leven ten goede te veranderen. Krijg de hulp waar je altijd al naar op zoek was over je familie, liefdesleven, relaties, financiën, carrière en nog veel meer.

Home Room Decor

Huisreiniging

Tijdens mijn huisreinigingen krijgt jouw huis een energetische schoonmaakbeurt waarmee ik bepaalde energieën weg stuur. Hiervoor gebruik ik wierookhars.

Diensten: Diensten
bottom of page