top of page
Image by Sarah Brown

Healing

€ vrijwillige bijdrage

Tijdens de healing maak ik contact met de spirituele wereld om de healing door te sturen. De healing duurt ongeveer een half uur. 

Tijdens de healing kan je er iets van merken zoals tintelingen, een warm of juist een koud gevoel, of je voelt juist even de pijn iets sterker, je word heel moe, etc. Het kan van alles zijn. Het kan ook zo zijn dat je er niets van merkt. Dat is ook ok. Het hoeft dan niet te betekenen dat er geen healing heeft plaatsgevonden.

Soms merk je de effecten van een healing een paar dagen later. Misschien merk je een lichte verbetering voor je gezondheid maar kan het ook zijn dat er meerdere healingsessies nodig zijn.

De spirituele wereld geeft dus de healing. Ik werk als helend medium als een doorgeefluik. Daarom kan ik vooraf geen garanties geven over de effecten van de healing. Er kan healing plaatsvinden op het mentale, emotionele of fysieke vlak.

Mediamieke healing dient niet ter vervanging van de reguliere gezondheidszorg. Een healing sessie kan gezien worden als een aanvulling op reeds bestaande zorg, bijvoorbeeld wanneer de klachten niet verholpen kunnen worden door de reguliere gezondheidszorg zoals bij bijvoorbeeld chronische pijnklachten.

De healing kan plaatsvinden door middel van handoplegging maar ook op afstand. Momenteel geef ik alleen healing op afstand.

Healing: Diensten

Gratis online groepshealing

Elke week bied ik een gratis groepshealing op afstand aan. De groepshealingen worden gegeven door mij. Soms stuur ik de healing samen met andere mediums door. De healing duurt ongeveer een half uur. Het is misschien voor jezelf prettig om tijdens de healing stil te gaan zitten of liggen en te voelen wat er gebeurt, of je bijvoorbeeld iets merkt van de energie. Dit hoeft echter niet.

Aanmelden kan via de knop hieronder.

healing.gif
Healing: Welkom
bottom of page