top of page

Veelgestelde vragen

Zou spirituele hulp gratis moeten zijn?

Het is een mooie eigenschap om anderen te willen helpen. Echter, als je alleen maar geeft en niet ontvangt ontstaat er een ongezonde disbalans. Het is erg belangrijk voor iedereen dat geven en nemen in balans blijft, ook voor mijzelf. Ik besteed enorm veel tijd en energie in mijn werk. Ook ik moet in mijn onderhoud voorzien. Waarom zou een therapeut wel geld mogen vragen en een medium niet?

Doe je ook telefonische readings?

Momenteel geef ik enkel online readings via Skype of Facebook videobellen. Mijn Skype account kan je vinden via mijn e-mail adres madamemilena@outlook.com. Videobellen kan ook via Facebook messenger.

Wat kan ik van mijn reading verwachten?

Dit is erg afhankelijk van de soort reading. Kijk bij het overzicht van mijn diensten voor meer informatie. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan gerust contact met mij op.

Moet je de doden niet met rust laten?

Onze overleden dierbaren willen juist graag contact met ons maken. Veel spirits willen ons juist graag begeleiden en ondersteunen in het groeiproces van de ziel. Meestal werkt een contact helend en geruststellend voor de nabestaanden. Als de doden geen contact met ons zouden willen maken, dan zou het voor mij ook niet mogelijk zijn om met ze te communiceren en om de boodschappen door te geven.

FAQ: FAQ
bottom of page