top of page

Gesprekstherapie

€44,- voor 60 minuten

Tijdens gesprekstherapie gaan wij zoals het woord het al zegt met elkaar in gesprek. Dit is anders dan een mediamiek consult omdat het tijdens gesprekstherapie belangrijk is dat JIJ vertelt wat er in je omgaat in plaats van dat ik invoel zoals dat tijdens een mediamiek consult gebeurt. Een mediamiek consult kan erg helend werken maar is lang niet altijd voldoende om bepaalde veranderingen in je leven te bewerkstelligen.


Het voordeel van gesprekstherapie is dat dit proces heel erg je persoonlijke ontwikkeling bevorderd. Het stimuleert dat jij actie onderneemt om bijvoorbeeld negatieve patronen te doorbreken. Wanneer is er immers ooit iets moois gebeurt door niets te doen? Het kan zelfs zijn dat je huiswerk meekrijgt, zoals het bijhouden van een stemmingsdagboek. Meestal zijn 5 tot 8 gesprekken voldoende.

Een aantal voorbeelden waarbij mijn gesprekstherapie kan helpen zijn:
-Somberheid
-Burn-out
-Slechte gewoontes willen doorbreken
-Onzekerheid
-Negatieve gedachten
-Perfectionisme
-Piekeren
-Uitstelgedrag
-Eenzaamheid
-Verlegenheid
-Stress
-Spirituele ontwikkeling
-Motiverende gesprekken
-Moeite met relaties

Voordat we met gesprekstherapie starten, wil ik je vragen om vooraf een formulier in te vullen met jouw hulpvraag. Tevens vind vooraf een kort telefonisch gesprek plaats om te kijken of gesprekstherapie geschikt is voor jou. Dit gesprek vooraf kost niets en is geheel vrijblijvend. Het kan zijn dat ik je ergens anders naar doorverwijs omdat mijn therapie niet geschikt is voor alle soorten problematiek. 

Voordelen van gesprekstherapie bij mij zijn:
-Het is voordeliger dan bij andere psychologen/therapeuten omdat ik online werk (videogesprekken). Voor velen bied dit het voordeel dat het 'veilig' blijft omdat je thuis op een comfortabele plek kunt blijven zitten. Het scheelt tevens reiskosten.
-Ik heb een Master diploma in de Psychologie en jarenlange werkervaring met complexe problematiek. Professionaliteit staat bij mij hoog in het vaandel.
-Ik sta open voor spirituele gespreksonderwerpen.

Betalingen dienen vooraf te worden overgemaakt.

Afspraken moeten uiterlijk 24 uur voor het tijdstip van de behandeling geannuleerd worden. Het tarief is €22 per gemiste afspraak.

Gesprekstherapie: Service
bottom of page